HomeVrei să transformi site-ul tău într-o aplicație nativă? Uite 5 motive pentru care trebuie să folosești Convertify!Getting StartedVrei să transformi site-ul tău într-o aplicație nativă? Uite 5 motive pentru care trebuie să folosești Convertify!

Vrei să transformi site-ul tău într-o aplicație nativă? Uite 5 motive pentru care trebuie să folosești Convertify!

Știai că prin Convertify poți avea propria aplicație de mobil nativă, bazată pe conținutul site-ului tău web? Ba chiar mai mult de atât, poți face o asemenea aplicație în doar câteva minute prin intermediul platformei Convertify

Mai ales când ai atât de multe beneficii, precum:

  • Aplicațiile generate prin intermediul Convertify pot fi publicate pe Apple Store și Google Play.
  • Poți trimite notificări PUSH.
  • Poți personaliza și testa în timp real aplicația ta.

Fără dubii, aplicațiile de mobil sunt cele mai bune opțiuni atunci când ai nevoie de o soluție pentru fidelizarea clienților tăi. Dar, costurile pentru dzvoltarea aplicațiilor de mobil și mentenanța lor pot urca destul de mult. Din acest motiv, prin intermediul Convertify îți poți convertii site-ul web într-o aplicație de mobil complet funcțională, fără cunoștințe în materie de programare, astfel salvând timp și bani.

Iată 5 motive pentru care ar trebuii să alegi Convertify dacă îți dorești o aplicație de mobil bună.

1. Poți dezvolta și personaliza o aplicație de mobil în doar câteva minute, numai din browser.

Tot ce îți trebuie pentru a dezvolta o aplicație de mobil prin Convertify ai nevoie numai de adresa url a site-ului tău! Iar în câteva minute, platforma noastră va genera automat aplicația ta de mobil care livrează site-ul tău web.

  • Poți creea o aplicație simplă pe care o poți publica imediat.
  • Poți personaliza aplicația adăugând meniuri noi / ascunzând stiluri CSS din site.
  • Poți alege template-ul dorit pentru aplicație.

2. Te costă mult mai puțin și durează și mai puțin!

În plus, iese așa cum îți dorești!

În general, dezvoltarea aplicațiilor de mobil implică costuri destul de serioase și perioade de dezvoltare destul de lungi. În plus, dezvoltarea aplicațiilor pentru Android și iOS implică seturi de cunoștințe separate, în concluzie, efortul este dublat.

În Convertify, bazele sunt deja create, așadar, tu trebuie doar să personalizezi aplicația după bunul plac.

3. Îți poți personaliza aplicația după propriul tău brand.

Iconița aplicației, Splash Screen, culorile predominante din aplicație – toate aceste configurații pot fi modificate foarte ușor prin intermediul Convertify. Trebuie doar să încarci imaginile companiei tale, iar mai departe culorile pentru butoane, meniu și ale componente ale interfeței pot fi specificate prin cod RGB sau prin color picker.

4. Poți adăuga funcționalități native prin web development

Pentru utilizatori, beneficiul principal al aplicațiilor native este reprezentat de faptul că ei pot accesa funcționalitatea dispozitivelor. În mod general, wrapper-ul web nu oferă o funcționalitate nativă completă, iar pentru a adăuga funcționalități native în mod general necesită cod suplimentar.

Atunci când folosești Convertify, ai acces la o librărie de plugin-uri care îți oferă funcționalitățile unei aplicații native.

  • Poți trimite notificări push prin intermediul OneSignal.
  • Poți activa social login
  • Poți cere acces la locație, microfon și cameră.
  • Poți activa in-app purchases, video chat, descărcările offline.

5. Te ajutăm pe tot parcursul dezvoltării, dar și cu publicarea aplicației.

Publicarea în App Store se face în mod automat, prin App Store Connect, la Google Play necesită mai multă muncă, însă, dacă nu te descurci, fi sigur că cineva va fi disponibil să te ajute, ca tu să poți experimenta la maxim avantajele aplicației de mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Convertește orice website într-o aplicație de mobil pentru iOS și Android fără coding

Resurse